Politica de trimitere a e-mail-urilor

Pentru fiecare domeniu gazduit exista o limita de 100, 200 sau 250 de email-uri ce pot fi trimise pe ora. Daca depasiti aceasta limita, majoritatea email-urilor vor returna o eroare de livrare. Daca acest lucru se intampla va dura o perioada pana veti putea transmite din nou email-uri. Va rugam sa asteptati cel putin o ora dupa incident pentru a trimite din nou email-uri.

Orice lista de email-uri mai mare decat 2 000 de adrese necesita o solutie semidedicata sau dedicata, si anume server VPS sau server dedicat.
NOTA: NU este posibil sa trimiteti email-uri in continuu astfel: minim 100 email-uri pe ora x 24 de ore pe zi.

Listele de e-mail Double Opt-In inseamna ca detinatorul adresei de email si-a exprimat explicit dorinta de a primi email-uri de la dumneavoastra si a confirmat ca adresa respectiva de email ii apartine. Nu permitem trimiterea de email-uri catre liste cumparate sau primite. Trimiterea de email-uri catre astfel de liste va fi interpretata ca SPAM si va duce la suspendarea neconditionata a site-ului dumneavoastra spre stergere.

Orice mesaj de nesolicitat va duce la suspendarea sau stergerea contului respectiv. Avem toleranta zero impotriva trimiterii de email-uri nesolicitate sau altor forme de spam.

  • 0 utilizatori au considerat informatia utila
Raspunsul a fost util?

Articole similare

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

AMC WEBSOFT SRL este o agentie de design web din Craiova, str. Împaratul Traian, nr. 4, avand CUI...

TERMENI SI CONDITII

Conditii generale de utilizareUtilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii...

METODE DE PLATA

Cum cumpar produse de pe site-ul AMC WEBSOFT?AMC WEBSOFT SRL vinde online produsele sale prin...

POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

Când vizitați site-ul web, este posibil să salvăm câteva fișiere digitale mici pe computer,...