METODE DE PLATA

Cum cumpar produse de pe site-ul AMC WEBSOFT?
AMC WEBSOFT SRL vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

Procedura de plata
Pentru a beneficia de serviciile oferite de AMC WEBSOFT este necesar sa plasati o comanda online pe site-ul www.hostingamc.ro.
In momentul finalizarii comenzii, aceasta este adaugata in sistemul nostru, dupa care vi se va emite o factura aferenta serviciilor comandate.
Factura este emisa in RON si nu are valoare contabila.
Factura se trimite automat dupa finalizarea comenzii la adresa de email completata de dumneavoastra in formularul de comanda (daca folositi conturi de email tip Yahoo sau Google verificati si continutul folder-ului SPAM(Bulk).
O copie a acestei facturi se gaseste si online in Contul Client .
Plata serviciilor contractate trebuie facuta numai pe baza unei facturi emisa de AMC WEBSOFT.
Puteti cumpara produsele noastre online urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul / produsele pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda".

b. Introduceti datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre AMC WEBSOFT SRL, nici de catre Mobilpay/Transfer Bancar. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, AMC WEBSOFT SRL si Mobilpay/Transfer Bancar nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

c. Introduceti datele despre credit/debit card:
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit sau transfer bancar.

  • 0 utilizatori au considerat informatia utila
Raspunsul a fost util?

Articole similare

Politica de trimitere a e-mail-urilor

Pentru fiecare domeniu gazduit exista o limita de 100, 200 sau 250 de email-uri ce pot fi trimise...

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

AMC WEBSOFT SRL este o agentie de design web din Craiova, str. Împaratul Traian, nr. 4, avand CUI...

TERMENI SI CONDITII

Conditii generale de utilizareUtilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii...

POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

Când vizitați site-ul web, este posibil să salvăm câteva fișiere digitale mici pe computer,...