TERMENI SI CONDITII


Conditii generale de utilizare
Utilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acceptul expres si neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.hostingamc.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul site-ului si efectuati plata produselor comandate de dvs. Sunteti responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia AMC WEBSOFT sumele de bani, respectiv contravaloarea serviciilor comandate de dvs. Pretul total va include pretul produsului in vigoare la achizitionarii.

Pana la realizarea unei comenzi, AMC WEBSOFT isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul site-ului, in orice moment, iar AMC WEBSOFT nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.
Prin acceptarea termenilor si conditiilor, in momentul plasarii unei comenzi, acceptati si va dati acordul pentru incheierea unui contract la distanta in temeiul caruia se va face vanzarea la distanta. Acest contract este unul de adeziune si nu este supus modificarii sau negocierii intre parti.

Responsabilitatea clientului
Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control de facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.
Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile.

Raspundere limitata
Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.
Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca, in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor, nu va putea depasi in niciun mod si in niciun caz, suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.


2. Acceptarea conditiilor de utilizare. Modificarea periodica a acestora.
Site-ul www.hostingamc.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea utilizatorului fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document. Daca nu acceptati termenii si conditiile enumerate in acest document, nu folositi site-ul www.hostingamc.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.

Prin utilizarea site-ului, indicati si declarati ca acceptati fara nici o rezerva sau limitare sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Administratorii site-ului, pot revizui acest document in orice moment, prin acutalizarea acestei pagini sens in care, va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal.

Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment, asa cum acestea sunt afisate de catre administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anteriora a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor tremeni si conditii.

3. Drepturi de autor si de marca
Intregul continut al site-ului www.hostingamc.ro , apartine AMC WEBSOFT si este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a AMC WEBSOFT a oricaror elemente apartinand site-ului AMC WEBSOFT se pedepseste conform legilor in vigoare.

Prin accesarea site-ului, nu i se acorda clientului niciun drept asupra materialului de pe site, altul decat cele pe care le implica folosirea normala a site-ului.

Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Denumirea AMC WEBSOFT, logo-ul AMC WEBSOFT, sunt elemente ale firmei AMC WEBSOFT SRL. Acestea sunt folosite de AMC WEBSOFT, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii comercializate si oferite de AMC WEBSOFT.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestora fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la AMC WEBSOFT sau de la titularii respectivi constituie infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Conectarea la site
Conectarea la site-ul www.hostingamc.ro se va realiza prin legatura directa la pagina principala AMC WEBSOFT (home), prin autentificare de catre client in contul sau creat pe site-ul www.hostingamc.ro.

5. Acuratetea informatiei
Art. 1.
Informatiile de pe acest site sunt destinate clientilor AMC WEBSOFT. AMC WEBSOFT SRL va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi.

Art. 2.
AMC WEBSOFT SRL isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile produselor in orice moment. Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. AMC WEBSOFT exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege rezultand din accesarea si utilizarea acestui site.

6. Informatie nepersonala si neidentificabila colectata automat
In unele cazuri AMC WEBSOFT poate colecta automat astfel de informatii. Exemple despre astfel de informatii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

7. Litigii
Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului orice litigiu decurgand din sau in legatura cu prezentele clauze, acesta se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial Dolj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Dolj, in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.

8. Dispozitii finale
Prezentele conditii generale se completeaza si raman in vigoare alaturi de clauzele contractuale prevazute in contractul privind achizitionarea de servicii oferite de AMC WEBSOFT SRL. Prezentele conditii generale sunt aplicabile in mod individual si isi produc efecte pana la momentul logarii in contul de client al utilizatorului, urmand ca, dupa ce utilizatorul realizeaza logarea in contul de client, sa devina incidente alaturi de prezentele conditii de utilizare a website-ului, si termenii si conditiile prevazute in contractul de prestare a serviciilor oferit de AMC WEBSOFT SRL. Orice inadvertenta sau interpretare contractuala cu privire la termenii si conditiile din prezentul document si termenii si conditiile prevazute in contractul privind achizitionarea de servicii oferite de AMC WEBSOFT SRL, vor fi interpretate in favoarea celor din urma, aceasta avand prioritate in aplicare.

Suport tehnic
Urmatoarele servicii nu au inclus standard suport tehnic : serverele VPS fara management si serverele dedicate care nu au un plan de asistenta tehnic. AMC WEBSOFT SRL pune la dispozitia clientilor care achizioneaza aceste pachete de servicii si planuri de asistenta tehnica la un cost suplimentar conform ofertei prezente pe pagina fiecarui serviciu.
Suportul tehnic pentru migrarea serviciilor, indiferent ca este inclus sau platit, este asigurat exclusiv in zilele lucratoare, de luni pana vineri inclusiv. In zilele de weekend, sambata si duminica, nu se efectueaza migrari de conturi.

Suspendarea contului pentru neplata serviciilor
Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului in termen de 10 zile de la emiterea de catre furnizor a facturii, vor fi suspendate pana la incasarea platii sau pana la data efectuarii platii, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai dupa confirmarea efectuarii platii.
Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizator.
In cazul in care domeniul este suspendat sau sters pentru neplata sau pentru renuntarea la serviciile AMC WEBSOFT, va redirecta domeniul spre o pagina parcata, pana administratorul domeniului isi va modifica serverele DNS.

9. Produsele noastre
Gazduirea web e necesara in cazul in care informatia se doreste a fi raspandita. Cu alte cuvinte, pentru ca un site sa fie la dispozitie oriunde si oricand trebuie ca serverul pe care este copiat sa stea in permanenta conectat la internet.
Pentru a alege un pachet de hosting trebuie sa se tina cont de cateva criterii calculate in functie de tipul site-ului detinut. Astfel, se determinta spatiul de stocare necesar, de la 1GB pentru un site de prezentare, pana la 100GB pentru cele complexe.
Bazele de date, cele care inglobeaza informatiile esentiale, sunt necesara pentru a asigura pastrarea datelor. Numarul lor difera, in functie de pachetul ales.
Stim cat de important este ca datele dumneavoastra sa fie in siguranta, de aceea securitatea este prioritatea noastra. Toate pachetele noastre includ trafic lunar, subdomenii, casute e-mail si conturi FTP nelimitat.

Numele domeniului web reflecta afacerea dumneavoastra.
Recomadarea noastra ca la inregistrarea domeniului web este sa optati pentru un nume scurt, usor de scris si pronuntat. Numele domeniului trebuie sa contina sau sa fie un cuvant relevant pentru afacere si sa asigure unicitate la nivel de industrie. Este de preferat sa alegeti un domeniu .ro in cazul in care doriti sa va adresati romanilor.
Toate domeniile web se intregistreaza pe perioade limitate de timp, costurile variind in functie de durata pe care le inregistrezi sau prelungesti.

Regulile de inregistrare/transferare a domeniilor
a. Regulile de inregistrare a domeniilor .RO
Regulile prezentate in acest document se aplica tuturor celor care solicita inregistrarea domeniilor si subdomeniilor in zona .ro.
- .ro pentru orice persoana juridica sau fizica;
- .com.ro pentru firme, produse sau servicii de natura comerciala;
- .org.ro pentru organizatii non-profit, organizatii sociale, asociatii civile;
- .tm.ro numai pentru marci inregistrate. Pentru inregistrarea acestor domenii de catre firme din Romania vor fi aduse dovezi de la OSIM sau alte organizatii de inregistrare a marcilor;
- .store.ro pentru magazine sau alte companii ce ofera bunuri de consum;
- .info.ro pentru furnizori de informatii;
- .nom.ro pentru acele persoane fizice ce doresc sa aiba propriul nume ca nume de domeniu;
- .nt.ro pentru companiile ce desfasoara activitati privind reteaua/Internetul;
- .firm.ro pentru firme;
- .www.ro pentru companiile ce desfasoara activitati privind World Wide Web;
- .arts.ro pentru organizatii ce desfasoara activitati artistice;
- .rec.ro pentru organizatii ce desfasoara activitati de divertisment.
Un domeniu poate fi transferat doar in perioada activa, nu poate fi transferat daca acesta este expirat.
Toate inregistrarile de domenii .RO se supun regulilor de inregistrare stabilite de catre ROTLD si se gasesc astfel:
– http://rotld.ro/ –> Domenii .ro –> Reguli de inregistrare
b. Regulile de inregistrare a domeniilor .EU
Domeniile .EU se inregistreaza conform regulilor EURID din linkul de mai jos:
– http://www.eurid.eu/files/docs/reg_pol_RO.pdf
c. Regulile de inregistrare a domeniilor .ES
Prelungirea domeniile .es trebuie efectuata cu minim 6 zile inainte de data de expirare a acestuia, in caz contrar va fi nevoie de plata unei taxe de restaurare.

Inregistrand un domeniu .ro sunteti de accord sa respecti Regulile de inregistrare si Contractul impuse de RoTLD

 

10. Politica de livrare a produselor
Produsele noastre sunt disponibile imediat dupa ce plata a fost confirmata, clientul primind un e-mail ce contine instructiunile necesare utilizarii domeniului cumparat.

Termene de plata si facturare
Clientii care doresc inchiderea unui cont de gazduire sau al oricarui serviciu achizitionat trebuie sa trimita o notificare pe email, cu cel putin 5 zile inainte de data scadenta, altfel factura emisa va trebui achitata pentru minim o luna.

In cazul in care se depasesc 30 de zile de neplata si contul este sters de pe server, clientul poate cere repunerea site-ului dintr-un backup mai vechi; in cazul in care acest lucru va fi posibil.

11. Politica de return/anulare
Utilizatorul poate renunta la produsul cumparat fie contactandu-ne la adresa de e-mail suport@amcwebsoft.ro, fie din contul de utilizator creat la realizarea primei comenzi din sectiunea Serviciile mele -> Produs -> Anulare Serviciu.

In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014 clientii persoane fizice, care au calitatea de consumatori, au dreptul de a se retrage din contractele de furnizare a serviciilor de gazduire web in termen de 14 zile de la data acceptarii comenzii de catre AMC WEBSOFT.
Consumatorii trebuie sa nu achite pretul pachetului de gazduire decat in a 15-a zi de la data acceptarii comenzii de catre AMC WEBSOFT, in caz contrar, daca isi vor exercita dreptul de retragere, vor suporta comisioanele bancare privind returnarea sumelor platite.
Sumele vor fi returnate in termen de 15 zile.

In cazul in care comanda este pentru un serviciu de inregistrare domenii sau de certificat SSL, iar consumatorul isi exercita dreptul de retragere pentru acel serviciu, sumele platite nu se pot returna conforme regulilor de inregistrare pentru fiecare tip de domeniu in parte si implicit certificat SSL, iar daca din diverse motive domeniile sau certificatele SSL nu s-au putut activa, consumatorul va suporta comisioanele bancare privind returnarea sumelor platite.

 

  • 0 utilizatori au considerat informatia utila
Raspunsul a fost util?

Articole similare

Politica de trimitere a e-mail-urilor

Pentru fiecare domeniu gazduit exista o limita de 100, 200 sau 250 de email-uri ce pot fi trimise...

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

AMC WEBSOFT SRL este o agentie de design web din Craiova, str. Împaratul Traian, nr. 4, avand CUI...

METODE DE PLATA

Cum cumpar produse de pe site-ul AMC WEBSOFT?AMC WEBSOFT SRL vinde online produsele sale prin...

POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

Când vizitați site-ul web, este posibil să salvăm câteva fișiere digitale mici pe computer,...

Powered by WHMCompleteSolution